Upplev Formel 1 på Circuit de Spa-Francorchamps – Belgien

Formel 1 är en slags motorsport som väldigt många har stort intresse för. Det är en motorsport där förarna kör snabba bilar med ett enda säte för en förare. De tävlande lagen lägger oftast flera miljoner på sina bilar. Bilarna är även några av de snabbaste som finns.

En av banorna dem använder för tävlingar inom Formel 1 är Circut de Spa-Francorchamps i Belgien. Men om du vill ha biljetter så får du vara snabb. Banan har platser för 70000 åskådare, och med tanke på att du tävlar med miljontals andra Formel 1 fans världen över kan biljetterna försvinna ganska snabbt. Vill du ha biljetter kan du utforska mer på nätet.

Formel 1 på Tv

Formel 1 sänds även på TV där du kan kolla på tävlingen från din soffa, men det är definitivt inte i närheten av den upplevelsen du får om du bokar biljetter och ser det hela live på plats. När du sitter i publiken finns det vissa element av det hela som inte går att replikera i en Tv-sändning. Du skulle inte få höra hur högt och aggressivt motorerna låter, känna lukten av förbränt racingbränsle, eller känna adrenalinet när det flyger förbi en bil i över trehundra kilometer i timmen, och vad som helst kan hända.

About

View all posts by