Ta med något ätbart på bilresan

Ska du ut på en längre resa med bilen så bör du planera för att ha något att äta med dig. Det behöver inte vara så märkvärdigt utan det kan vara några enkla snacks bara. Däremot behöver du väljer dina snacks med omsorg. En påse chips kan locka men är väl inte det bästa att stoppa i sig. Klicka här för att se några nyttiga alternativ vegetariska förvisso och varianter av Raw Food.

Ta flera pauser

Även om din matsäck för bilresan består av one hand food och faktiskt går att äta medan du kör så ska du ta pauser. Du känner dig kanske helt utvilad, men det kan vara bedrägligt. Du behöver ta en paus minst varannan timme, och då passar det bra med lite frisk luft och någonting att äta. Gå gärna ut ur bilen en stund.

Spela din favoritmusik i bilen

Ett sätt att hålla sig vaken kan vara att spela din favoritmusik i bilen. Det kan dessvärre också innebära att du koncentrera dig mer på musiken än på körningen. Sedan finns ett moment till som är känsligt och det är om du ska byta cd-skivor medan du kör. Allt som tar uppmärksamhet från körningen kan vara farligt

About

View all posts by