Resor till Formel 1-tävlingar

På senare år har Formel 1 verkligen blomstrat och människors intresse för denna snabba sport växer över hela världen. Således finns det en uppsjö med erbjudanden av paketresor och man kan resa till flera olika länder för att få en häftig motorsport-upplevelse.

Silverstone, ett av de populäraste resmålen

Storbritanniens Grand Prix är en del av VM i Formel 1. Racet körs på anrika Silverstone, en av de mest klassiska banorna, som ligger knappt tio mil väster om London. Motorbanan har en kapacitet på 150 000 åskådare. Silverstone har varit bana för många vinnare ända sedan 1948 då de öppnade portarna för Formel 1. Och varför inte passa på att leva lite engelskt publiv mellan loppen!

Ett annat vanligt resmål för Formel 1-entusiaster är Spaniens Grand Prix, Circuit de Barcelona-Catalunya som går av stapeln i början av maj. Motorbanan är belägen 20 km utanför Barcelona och tar in en stor publik med 140 700 åskådarplatser. En perfekt destination som ger fantastiska möjligheter att kombinera strandpromenader, uteliv och motorsport på spanska östkusten!

Paketresor

GO Sport Travel har ett stort utbud men du kan också klicka här och ta del av olika res- och paket-erbjudanden. Du hittar information om resor till alla motorbanor som är med under F1-säsongen 2022. Skräddarsy din drömresa med biljett, hotell och flyg!

About

View all posts by