Praktiskt transportfordon – lådcykel med el

Det finns många typer av fordon du kan använda för att ta dig från punkt A till B. Ett praktiskt alternativ är att använda en lådcykel med en elmotor.

Fördelar med elektrisk lådcykel

Fördelen med en elcykel är att du inte behöver arbeta lika hårt för att få fart på cykeln. Det hjälper istället elmotorn dig med, speciellt i uppförsbackar.

För dig som är student är det särskilt smidigt att cykla skolan med en lådcykel. Dessutom tränar du ju benen och får lite motion. Du har även en smart förvaringslåda där exempelvis kan lägga skolväskan, plattan eller annan lätt last.

Om du är generös kan du dessutom erbjuda att transportera dina vänners väskor i lådan om ni cyklar tillsammans. Även du som cyklar till arbetet eller om du är föräldrar som skjutsar barnet till dagis är lådcykeln praktisk.

Smarta cykeltillbehör

Du kan köpa till extra tillbehör till din eldrivna lådcykel om du känner att standardutförandet inte riktigt möter alla dina behov. Tillbehör och reservdelar hittar du genom att klicka här. På nätet finns det bästa utbudet av cykeltillbehör och smarta produkter till både elcyklar och vanliga modeller. Där hittar du även kampanjer och erbjudanden året om.

About

View all posts by