Köp reservdelar till bilen

Du som gillar att meka med bilen eller gör det för att du måste behöver ha tillgång till reservdelar. Till de flesta bilarna är det inga problem att hitta men när det gäller vissa udda bilmärken kan du behöva specialbeställa och ibland till och med importera reservdelarna.Vilken affär du bör välja att handla ifrån beror på fler saker. Alla affärer saluför till exempel inte reservdelar till alla bilmärken. Du kan också välja mellan att köpa originaldelar eller delar som är kompatibla. Originaldelar är betydligt dyrare och du kan till exempel få betala det tredubbla för en ljuddämpare. Alternativet finns även att köpa begagnade bildelar från privatpersoner som annonserar på exempelvis Blocket eller från en bilskrotningsfirma. Här kommer du få exempel på några av de bästa ställena att köpa reservdelar ifrån.

Laga

Hos Laga kan du inhandla reservdelar från bilskroten. Delarna kommer från skrotade bilar men det kan även förekomma nyare reservdelar. Sidan är lättnavigerad och genom deras sökmotor kan du antingen söka med hjälp av ditt registreringsnummer eller den reservdelen du är ute efter. På Laga söker du igenom bilskrotar i hela Sverige. Förutom att du kan hitta riktigt billiga delar kan du beställa dem på Lagas sajt och behöver inte åka för att hämta dem.

Mekanika.se

En hemsida som säljer reservdelar, reparationshandböcker och andra tillbehör till bra priser är mekanika.se . Den stora fördelen jämfört med de allra största kedjorna är att du kan beställa hem det du behöver till bilen och väljer du att få delarna levererade till ett postombud levereras de fraktfritt. Priserna är dessutom bra och du får nya delar istället för begagnade.

About

View all posts by